Το τμήμα Ελληνορωμαϊκής πάλης του Βυζαντινού Α.Ο.
Αγωνιστικό Τμήμα: 18:00 - 20:00 & Ακαδημία Πάλης: 19:30 - 21:00
Πληροφορίες:2310.622418 & 2310.638300 e-mail: bao1926@gmail.com

Σάββατο, 14 Μαΐου 2011

2η θέση για τον Βυζαντινό Α.Ο. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων Πάλης

Ολοκληρώθηκε το Σάββατο 7 Μαΐου στο κλειστό γυμναστήριο του 1ου ΓΕΛ Κουφαλίων το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ελληνορωμαϊκής και Ελευθέρας Πάλης Παίδων & Κορασίδων. Ο Βυζαντινός Αθλητικός Όμιλος κατέκτησε την 2η θέση στην Ελληνορωμαϊκή, συγκεντρώνοντας συνολικά 25 βαθμούς . Την πρώτη θέση κατέκτησε ο  ΔΑΣ Άνω Λιοσίων  με 59 βαθμούς και την τρίτη θέση ο ΠΑΟΚ με 22 βαθμούς.


Ο Λεωνίδας Δογάνης αναδείχτηκε Πρωταθλητής Παίδων στις κατηγορία των 54 κιλών.


Ο Σπύρος Κακούλωβ κατέκτησε την 2η θέση στην κατηγορία των 50 κιλών στην πρώτη του χρονιά στους παίδες.


Ο Βασίλειος Μυξάκης κατέκτησε της 3η θέση στην κατηγορία των 69 κιλών ενώ ο Χαράλαμπος Κουτσουρίδης κατετάγη 5ος  στην ίδια κατηγορία.


Η κατάκτηση της 2ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων σε συνδυασμό με την επιτυχία της κατάκτησης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων αποδεικνύουν περίτρανα τη δουλειά που γίνεται στα τμήματα των υποδομών του Συλλόγου και σε συνδυασμό με την περυσινή κατάκτηση της 5η Θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών δημιουργούν τις καλύτερες προϋποθέσεις για την ανάπτυξη του αθλήματος στο Σύλλογο.

Στους  αγώνες παρευρέθηκε ο πρόεδρος  του Βυζαντινού Αθλητικού Ομίλου κ. Νικόλαος Ρούσσης συνοδευόμενος από τον Α΄ Αντιπρόεδρο κ. Γεννάδιο Ονταμπάσογου, τον Γενικό Αρχηγό κ. Ναπολέοντα Ντέμο και τον Γενικό Γραμματέα κ. Αναστάσιο Τρελόπουλο, έχοντας την χαρά να παρακολουθήσουν από κοντά τις επιτυχίες των παλαιστών του Συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: